Onze diensten

  • Home
  • Onze diensten
Proces digitalisering

Veel MKB bedrijven werken nog vanuit Excel bestanden met alle onhandigheid en risico's van dien. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het digitaliseren van zoals wij het noemen "Excel-organisaties". Op basis van bestaande processen en werkwijzen bouwen wij online applicaties waarmee ook een enorme stap wordt gezet op gebied van efficiëntie. Vraag aub naar ons scherpe tarief, vaak verdient het gedigitaliseerde proces zich binnen één jaar terug!

APP Realisatie

Bijna iedereen heeft een smartphone of tablet en gebruikt deze dagelijks meerdere keren. Dit biedt een unieke kans voor organisaties om dicht bij hun klant of medewerker te blijven. Een app helpt uw bedrijf opvallen, gevonden worden én geeft altijd de nodige informatie wanneer de klant dit wenst. En met een zelf te activeren Push-notificatie komt u(w bericht) zeker onder de aandacht! E-vontuur biedt verschillende manieren en tarieven om een eigen APP te realiseren.

Webdevelopment

We begrijpen dat het ontwikkelen van een website voor u geen dagelijkse bezigheid is. Daar hebben wij bij E-vontuur genoeg ervaring mee. Ook zodra de website eenmaal live gaat is het fijn om af en toe iets aan te passen. Je wilt natuurlijk dat je klanten altijd up-to-date blijven en dat de website goed onderhouden blijft. Wij bieden je met ons CMS een veilige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke omgeving om dit zelf of door ons te realiseren.

Product ontwikkeling

Naast dat wij voor klanten online oplossingen creëren, ontwikkelen wij ook eigen producten die wij in de markt zetten. Een goed voorbeeld hiervan is de WocoAPP. Meer producten vindt u onderaan de pagina in de footerbalk.

Tekst schrijven

Online of in print, artikel of projectplan. Strak en zakelijk of sfeervol en bloemrijk. Commercieel of informatief? Tekstschrijven is een vak. Onze tekstschrijver doet niets liever en zorgt ervoor dat uw boodschap op de best mogelijke manier bij uw doelgroep onder de aandacht komt.

Hosting en beheer

Wij nemen graag de web- en e-mail hosting van uw organisatie uit handen. Wij beschikken over een aantal servers (in Nederland) waarop wij uw online diensten kunnen hosten. Ook kunnen wij voor u het beheer van uw hosting uitvoeren.

Citymarketing

In Noord-Limburg zijn wij in een aantal gemeenten actief op gebied van citymarkting. Met ons communicatieplatform MijnX (website, e-mail, APP's en SocMe-kanalen) bieden we lokale bedrijven en organisaties een marketingkanaal met een groot bereik. MijnX is het grootste communicatieplatform in Venray, onder de naam: MijnVenray.

Socialmedia beheer

Social Media biedt enorme mogelijkheden. Maar niet iedereen heeft tijd en zin om deze op te zetten en/of te onderhouden. Onze specialisten kunnen uw gekozen Social Media kanalen opzetten, maar deze ook onderhouden en van nieuwe content voorzien.

Online marketing

Wij bieden u gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van specialisten heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie.

Onze referenties

Diverse klanten geven hieronder hun mening over E-vontuur.