Onze diensten

  • Home
  • Onze diensten
Proces digitalisering

Met het digitaliseren van bedrijfsprocessen is veel voordeel te behalen (efficiency, minder foutkans, verbeterde dienstverlening, etc). Voor diverse organisaties bouwen wij naar wens online applicaties. Of het nu een eenvoudige kleine vraag is. Of complex. E-vontuur helpt en door ons scherpe tarief is de oplossing vaak binnen één jaar terugverdiend!

APP Realisatie

Een APP biedt unieke mogelijkheden om (potentiële) gebruikers/klanten bij uw organisatie te betrekken én betrokken te houden! Met uw eigen APP brengt u de juiste informatie, naar de juiste doelgroep (evt met Push-notificatie). Ook kan uw gebruiker eenvoudig digitaal met u communiceren óf informatie aanleveren. En met ons scherpe tarief, is ook een eigen app betaalbaar!

Webdevelopment

Een goede website ontwikkelen voor de juiste doelgroep en gewenste actie, is niet eenvoudig. Kennis en ervaring is hiervoor nodig! Soms is het zelfs nodig dat wij hierin een wat "sterker advies" geven, die later de klant erg op prijs stelt. Onze beheeromgeving wordt vaak als eenvoudig ervaren en mocht functionaliteit ontbreken, wordt deze snel gerealiseerd.

Product ontwikkeling

Naast dat wij voor klanten online oplossingen creëren, ontwikkelen wij ook eigen producten die wij in de markt zetten. Zo hebben we het communicatieplatform WocoAPP ontwikkeld. Via DuurzaamheidinActie kan iemand bepalen hoe duurzaam deze leeft én actie ondernemen. Ook beschikken wij over een Citymarketing oplossing.

Hosting en beheer

In bepaalde gevallen verzorgen wij ook de web- en e-mail hosting van uw organisatie. Hiervoor werken wij met professionele partijen samen waarbij wij beschikken over een aantal servers (in Nederland) waarop wij uw online diensten kunnen hosten. De serveromgeving die wij hiervoor gebruiken, worden ook gebruikt door een kleine bank en luchtvaartmaatschappij. Dit niveau stelt ons gerust, u wellicht ook?

Socialmedia beheer

Social Media biedt enorme mogelijkheden. Maar niet iedereen heeft tijd en zin om deze op te zetten en/of te onderhouden. Onze specialisten kunnen uw gekozen Social Media kanalen opzetten, maar deze ook onderhouden en periodiek van nieuwe content voorzien.

Onze referenties

Onderstaande reacties over E-vontuur hebben we mogen ontvangen van enkele klanten.